Marian Cozma Zarko Sesum Handbal

Zarko Sesum, ranit in incidentele in care a murit Marian Cozma, a fost externat!

Handbalistul echipei MKB Veszprem, Zarko Sesum, unul dintre ranitii in incidentele ce au dus la decesul romanului Marian Cozma, a fost externat din spitalul din Veszprem, informeaza naplo-online.hu.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Februarie 2009, 11:54
Data actualizarii: Marti 17 Februarie 2009, 11:55

Sesum a fost ranit la cap in incidentele ce au avut loc in noaptea de 7 spre 8 februarie si a fost operat la osul zigomatic.

Potrivit naplo-online.hu, celalalt handbalist ranit, Ivan Pesic, caruia i-a fost extirpat un rinichi, va fi transferat in cursul acestei saptamani la un spital din Croatia. Potrivit medicilor, starea lui Pesic este stabila, iar de vineri sportivul nu se mai afla la terapie intensiva.

Handbalistul Marian Cozma, injunghiat mortal la Veszprem, a fost ingropat, vinerea trecuta, la cimitirul Pipera din Bucuresti, in prezenta a aproximativ o mie de persoane, care au aplaudat si au scandat numele sportivului.

Marian Cozma a fost injunghiat mortal, in urma cu zece zile, la un restaurant din orasul Veszprem, in altercatie fiind implicati si alti doi coechipieri, sarbul Zarko Sesum si croatul Ivan Pesic. Handbalistul roman in varsta de 26 de ani a fost injunghiat in inima, fiind singurul dintre cei trei care si-a pierdut viata. Coechipierii sai au fost transportati la spital, cu rani serioase. Marian Cozma, care a participat cu nationala Romaniei la Campionatul Mondial din Croatia, a debutat in reprezentativa in 2002, intr-un meci impotriva Belarus. Inainte de transferul la Veszprem din 2006, Marian Cozma a evoluat la Dinamo Bucuresti.

Modifică setările cookies