Atac la arbitraj cu lacrimi in ochi dupa infrangerea dramatica a Romaniei cu Ungaria: "Sunt limite peste care nu poti trece!"

Atac la arbitraj cu lacrimi in ochi dupa infrangerea dramatica a Romaniei cu Ungaria: "Sunt limite peste care nu poti trece!"

UNGARIA 20 - 19 ROMANIA, LA EUROPEANUL DE HANDBAL | Romania e out din cursa pentru medalii la Euro, dupa infrangerea dramatica in fata Ungariei.

Dupa meci, Aurelia Bradeanu, capitanul nationalei Romaniei, dar si Gheorghe Tadici, selectionerul Romaniei, au atacat deciziile luate de arbitri pe final de partida:

"Ce sa mai spun? Am incercat sa le atrag atentia. Noi ne-am daruit foarte mult. Din pacate, nu puteam castiga. Va spun sincer, eu asa am simtit si vazut pe teren, arbitrajul le-a ajutat. Eu asa cred. Ungaria nu a avut nimic peste noi, a avut insa altceva.

"E un Campionat European, vrem sa castigam ce ne-a mai ramas. Vreau sa o felicit pe Paula. A facut un joc extraordinar. Din pacate pentru ea si pentru noi, ramane rezultatul acesta nedrept", a declarat dupa meci Aurelia Bradeanu, capitanul Romaniei, cu lacrimi in ochi.

"Jucatoarele nu sunt roboti, sunt limite peste care nu poti sa treci. A doua oara cand pierdem puncte pe final de meci. Imi pare foarte rau, nu vreau sa acuz arbitrajul, dar au fost cateva decizii care mi s-au parut eronate. Nu conteaza ce s-a intamplat in minutul 15, in minutul 40, dar in ultimele 5 minute fiecare decizie conteaza"
, a declarat si selectionerul Gheorghe Tadici.

Luni, Romania joaca cu Spania de la ora 17:00, iar marti nationala noastra joaca in fata Poloniei, tot de la 17:00. In acest moment, Romania este pe penultimul loc in grupa, cu un singur punct. Lider este Norvegia, cu 3 puncte, urmata de Spania si Ungaria, ambele cu cate 4 puncte, si Danemarca, cu 3 puncte. Polonia este pe ultimul loc, fara niciun punct.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Lista măsurilor luate din 15 mai. Evenimentele private, interzise. Piscinele și cluburile, încă închise
BRAT
Modifică setările cookies