CSM Bucuresti 32-27 TSKA Moscova in sferturile Champions League! CSM, aproape de final four-ul Ligii. Neagu, 6 goluri

CSM Bucuresti 32-27 TSKA Moscova in sferturile Champions League! CSM, aproape de final four-ul Ligii. Neagu, 6 goluri

CSM s-a impus in fata rusoaicelor de la TSKA Moscova la 5 goluri si are prima sansa la calificarea in final four-ul din Champions League.

CSM a reusit o victorie importanta, dupa doua reprize diametral opuse, dominand-o pe prima, pe care au incheiat-o cu un avantaj de opt goluri, si ratand mult in a doua, in care le-a permis adversarelor sa revina pe tabela.

Dupa cinci minute echilibrate, CSM s-a desprins pe tabela, iar diferenta a crescut constant, echipa antrenata de Adrian Vasile intrand la pauza cu un avantaj de opt goluri, 20-12, dupa o evolutie excelenta in atac.

In partea secunda si-au facut loc ratarile tot mai multe in randul echipei bucurestene, iar TSKA a putut astfel sa reduca din ecart. In min. 52, TSKA s-a apropiat la patru goluri, 28-24, apoi a fost 30-26, dar totusi CSM a reusit sa castige la cinci goluri.

Pentru CSM au marcat Barbara Lazovic 6 goluri, Siraba Dembele Pavlovic 5, Dragana Cvijic 5, Cristina Neagu 6, Elizabeth Omoregie 3, Laura Moisa 3, Bianca Bazaliu 2, Crina Pintea 2.

Portarul Jelena Grubisic a avut o evolutie remarcabila, reusind sa apere 12 suturi (procentaj 32%).

Golurile echipei oaspete au fost inscrise de Antonina Skorobogatcenko 6, Daria Dmitrieva 5, Polina Gorskova 4, Ekaterina Ilina 3, Kathrine Brothmann Heindahl 3, Sara Ristovska 5, Olga Gorsenina 1.

Meciul a fost arbitrat de spaniolii Javier Alvarez Mata si Yon Bustamante Lopez, iar delegat EHF a fost bulgaroaica Rosita Dimkova.

Mansa secunda va avea loc duminica 11 aprilie, la Moscova, de la ora 17:00 (ora Romaniei).

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cătălin Drulă: Tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova-Piteşti s-ar putea finaliza în acest an
BRAT
Modifică setările cookies