"90% vom avea o noua CAMPIOANA MONDIALA" Calificarea junioarelor in finala cu Germania ne face sa visam din nou! Ce spune Tadici:

"90% vom avea o noua CAMPIOANA MONDIALA" Calificarea junioarelor in finala cu Germania ne face sa visam din nou! Ce spune Tadici:

Selectionerul echipei nationale de handbal feminin, Gheorghe Tadici, este convins ca reprezentativa Under 18 va castiga titlul mondial, duminica, in Macedonia, dupa ce s-a calificat cu 28-25 in fata Muntenegrului.

Reprezentativa U18 a Romaniei s-a calificat, ieri, in finala Campionatului Mondial, dupa ce a invins cu 28-25 reprezentativa Muntenegrului, in Macedonia.

Selectionerul Gheorghe Tadici este convins ca nimic nu mai poate opri nationala de junioare sa obtina titlul mondial la competitia din Macedonia. Asta cu atat mai mult cu cat Romania si Germania s-au intalnit deja in faza grupelor iar castig de cauza au avut jucatoarele pregatite de Aurelian Rosca si Gavril Kozma, scor 27-25.

"Cred ca in proportie de 90% vom avea o campioana mondiala, tot la handbal. Daca junioarele vor gestiona foarte bine situatiile de joc pe care si le vor crea, nu au cum sa piarda.

Fetele au un volum mare de pregatire si multe contacte internationale inainte de acest turneu final. Ma bazez apoi pe faptul ca echipa a crescut de la meci la meci, a castigat foarte multa incredere. Jucatoarele sa nu se sperie de rezultatul pe care pot sa-l faca. Nu va fi un meci usor in finala, dar cu o poarta inspirata nu are cum sa le scape victoria", spune Gheorghe Tadici.

De asemenea, selectionerul a vorbit si despre impactul pe care l-ar putea avea castigarea medaliilor de aur la Mondial asupra handbalului romanesc.

„Ce impact va avea acest rezultat asupra handbalului romanesc? Handbalul feminin la toate nivelurile este OK. As fi multumit daca toate celelalte discipline de jocuri sportive din tara, de piramida, ar fi ca handbalul feminin", a mai spus Tadici.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Marea Britanie, singura din Europa rămasă în zona de risc
BRAT
Modifică setările cookies