VIDEO EXCLUSIV Dezvăluiri impresionante cu Geta Andrunache, cvintuplă campioană olimpică, într-un interviu-eveniment la "Hai să fim Super!" 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Septembrie 2021, 16:01
Data actualizarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 12:23

Georgeta Andrunache a fost invitata Geaninei Ilieș pentru un interviu din seria "Hai să fim Super!"

Cvintuplă campioană olimpică, Georgeta Andrunache este unul dintre cei mai de succes sportivi români din toate timpurile. A făcut istorie în canotaj, iar de numele ei se leagă performanțe importante obținute pentru România.

Invitată pentru un interviu din seria "Hai să fim Super!", Georgeta Andrunache a făcut o serie de dezvăluiri impresionante despre viața ei. De ce nu a fost lăsată să practice acest sport, cum și-a construit drumul spre glorie și care au fost momentele care i-au marcat viața, de la 19:00, pe www.sport.ro.

"Mama mea nu a fost de acord niciodată cu ce am făcut eu în cariera sportivă. Nu își dorea să devin ceva anume, a fost o tragedie în familie. Mama a avut un frate mort înecat, voia ceva care să nu aibă legătura cu apa. Aveam copii, peste 10 ani de carieră și ea mă întreba: 'Mai stai mult acolo? Cât mai faci sportul acesta?'. Întotdeauna a fost acea teamă că sunt pe apă.", a declarat sportiva. 

Urmărește în exclusivitate un interviu incendiar cu Georgeta Andrunache pe www.sport.ro, pe PRO TV Plus și pe pagina de Facebook Sport.ro.

Toate interviurile cu nume importante din sportul românesc și showbiz, destăinuiri despre copilăria lor, cum au ajuns campioni, le găsiți aici!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!