Nemtii exulta: "Klose si Ribery au vrajit Steaua!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 26 Noiembrie 2008, 10:22
Nemtii exulta: "Klose si Ribery au vrajit Steaua!"

Presa germana este in delir dupa meciul senzational facut de vedetele lui Bayern cu Steaua, in grupa F a Ligii Campionilor.

Ziarul Stern a titrat: "Festivalul armoniei". "In ciuda vremii reci de la meciul impotriva curajoasei echipe Steaua, fanii germani au avut la finalul partidei inima fierbinte. Klose si Ribery au vrajit Steaua. Bayern este in elita internationala. Steaua a pus probleme dupa un inceput in forta al gazdelor si doar cresterea eveidenta din partea a doua a facut posibila Victoria. Ribery, Toni, Klose, un trio care a functionat perfect cu Steaua", a scris sursa citata.

Ziarul TZ Munchen a scris: "Bayern danseaza si intra in optimi". "Klose, Toni ca marcatori si turbo-dribleurul Ribery au facut magia. Acum Steaua are 13 meciuri fara victorie. Zapata s-a opus cat a putut furiei bavareze. Ribery a fost magicianul, pantera roz, care a gonit din nou incaltat in ghetele sale roz. 25 de minute de artificii si jocul a fost rezolvat", a notat publicatia bavareza. 

Tabloidul Bild a acordat jucatorilor stelisti urmatoarele note (cea mai buna este 1, cea mai proasta 5): Zapata - 4, Golanski - 5, Goian - 5, Ghionea - 4, P. Marin - 4, Radoi - 3, Ov. Petre - 4, Nicolita - 4, Dayro Moreno - 5, Szekely - 4, B. Stancu - 5, Semedo - 5, Lovin - 4.

"Pe partea stanga a fost Gaudi", a titrat Focus, laudandu-l pe mijlocasul Franck Ribery. "Show impresionant al trupei lui Klinsmann. Un 3-0 furios impotriva unei echipe Steaua inerte. Steaua a avut sansa in prima repriza, scapand fara gol. Briliantul Bayern e in optimi. Zapata s-a opus in prima parte deschiderii scorului", a scris Focus.

Iohannis: ”Să nu aibă cineva impresia că dacă a venit primăvara s-a terminat pandemia”
BRAT
Modifică setările cookies