Mircea Lucescu nu vrea sa dea de Unirea in Europa! Ce mesaj i-a transmis lui MM Stoica

Autor: Sport.ro
Miercuri 25 Noiembrie 2009, 21:40
Mircea Lucescu nu vrea sa dea de Unirea in Europa! Ce mesaj i-a transmis lui MM Stoica

Antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat ca Unirea Urziceni este un model de cum trebuie sa fie construita o echipa.

"Unirea Urziceni este un model de cum trebuie sa fie construita o echipa, cu jucatori dornici de performanta care si-a fixat niste reguli, le-au respectat si au ajuns aici. I-am zis lui Mihai Stoica ca nu as vrea sa ma intalnesc cu el in Liga Europa, deoarece as vrea sa se califice in Liga Campionilor. Cu Stuttgart nu va fi usor. Am vazut meciul lor de la Glasgow si mi s-a parut o echipa cu foarte multa forta. Dar dupa modul in care s-au organizat cu Sevilla, nu vad de ce Urziceni nu ar putea sa obtina un rezultat care sa-i califice", a spus Lucescu la Gala "Fantasticii Fanatik"

Tehnicianul lui Sahtior l-a laudat pe actionarul FC Rapid, George Copos: "Sunt multumit pentru Rapid, care a trecut printr-un moment foarte greu. Toata lumea l-a criticat pe George Copos, dar el a gasut solutia cea mai buna de a promova jucatori tineri, care au adus entuziasm si o dorinta de performanta extraordinara. In acelasi timp a asigurat un echilibru financiar clubului, pentru ca cel mai rusinos lucru este falimentul, iar Rapid era intr-o situatie de faliment".

Mircea Lucescu a afirmat ca va trebui sa avem rabdare cu echipa nationala a Romaniei: "Echipa Romaniei este singura formatie care castiga meciuri in strainatate, iar acesta este un semn de sanatate morala al jucatorilor, antrenorilor si a celor care raspund de ea. Important este sa avem rabdare", a precizat Lucescu.

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

Franța o va susține pe Kovesi la Parchetul European. Scrisoarea trimisă de Macron lui Iohannis
BRAT