Grupa Stelei se pregateste de un adevarat SOC! Anuntul facut de Mourinho inaintea meciului cu Basel! Ce plan are portughezul:

Autor: Sport.ro
Miercuri 18 Septembrie 2013, 13:26

	Grupa Stelei se pregateste de un adevarat SOC! Anuntul facut de Mourinho inaintea meciului cu Basel! Ce plan are portughezul:

►Marti - Bate Cupa! 20:30 Dinamo - Sanatatea Cluj, LIVE la Sport.ro si pe Voyo.ro

Jose Mourinho anunta ca trimite pustii in teren diseara impotriva lui Basel, chiar daca elvetienii au produs surpriza in urma cu doua sezoane contra rivalei Manchester United. Portughezul sustine ca e mai important pentru el sa construiasca o echipa de viitor decat sa ia cele trei puncte.

"As putea sa trimit in teren o echipa experimentata, dar am ales una cu patru jucatori sub 22 de ani pentru ca grupul asta trebuie sa se dezvolte. Sa vedem ce se intampla. Nu trebuie sa ne concentram pe trecut, ci pe viitor. Competitia asta nu e o obsesie pentru mine. Nu e o obsesie pentru Chelsea. Dar vreauy sa casig si a treia oara si vreau ca Chelsea s-o castige pentru a doua oara.

E un inceput nou pentru noi. Am facut istorie acum doi ani reusind s-o castigam. Anul trecut am facut din nou istorie, fiind prima campioana eliminata din grupe dupa sase meciuri si am ajuns sa jucam intr-o competitie in care nu ne-am dorit sa jucam. Anul asta avem jucatori cu alta experienta, dar cu potential de victorie.

Trebuie sa construim o echipa plina de jucatori talentati, dar fara experienta, asa ca trebuie sa lucram impreuna o perioada lunga pentru a ne gasi o identitate, un stil de joc. Daca vom castiga un meci, sunt trei puncte, dar nu am realizat nimic pentru viitor. Vrem sa reusim abele lucruri deodata", a declarat Jose Mourinho inaintea meciului cu Basel.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Cum a evoluat piața UE în ultimii 12 ani și ce beneficii le-a adus românilor
BRAT