Cel mai tare mesaj de la un STRAIN: "Romanii nu fura masini, tara NU e inapoiata!" Fundasul dorit de Steaua lauda Romania:

Autor: Sport.ro
Miercuri 18 Septembrie 2013, 09:40

	Cel mai tare mesaj de la un STRAIN: "Romanii nu fura masini, tara NU e inapoiata!" Fundasul dorit de Steaua lauda Romania:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Celeban este fundasul central al celor de la Vaslui si ramane un jucator de care Steaua a fost interesata. Chiar daca pana la urma nu a mai venit in Ghencea, pentru in loc sau a fost transferat Varela, pe acelasi post, polonezul are numai cuvinte de lauda despre Steaua si despre Romania.

"In Polonia exista stereotipuri atunci cand vine vorba despre Romania. Oamenii isi inchipuie ambitia romanilor este sa vina in Germania si sa fure vreo masina, dar nu e deloc asa. Romania nu e o tara inapoiata. E membra a Uniunii Europene si creste rapid, iar Bucurestiul este foarte frumos. Si mai sunt si alte orase simpatice. Eu ma simt confortabil in Romania. Nu-mi lipseste nimic", a spus el presei din Polonia.

Tot el a precizat ca in tara sa nu exista nicio echipa precum Steaua: "E un brand de prestigiu, cum noi nu avem, si are parte de o mediatizare impresionanta", a mai spus Celeban.

Polonezul are 28 de ani si a marcat deja trei goluri in acest sezon al Ligii 1. In total, in 36 de partide a inscris de 10 ori. Celeban este evaluat la 1,8 milioane de euro, conform transfermarkt.de.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Dragnea și-ar putea afla sentința astăzi. Decizia luată de noul procuror DNA
BRAT