Raul Cătinaș a început să lăcrimeze în timpul unui interviu: „Înainte să moară tata, mama i-a spus să nu mă mai învețe să mă bat”

Raul Catinas Gala Glory kickbox GLORY
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Noiembrie 2022, 16:51
Data actualizarii: Miercuri 16 Noiembrie 2022, 16:53

Raul Cătinaș (34 ani) este un kickboxer român care luptă în Glory.

Cătinaș luptă la categoria grea, are 1,82 m și 110 kilograme. Are o singură bătălie în gala Glory, împotriva lui Nordine Mahieddine, pe care nu a reușit să-l bată.

Într-un interviu, Raul Cătinaș a vorbit despre primii pași în lumea kickboxului, evidențiind faptul că s-a apucat de lupte pentru a nu mai fi bătut în cartier.

„Am început să mă lupt când aveam 16 ani, pentru că în cartier veneau băieții la mine să mă bată. Erau patru-cinci și am spus că trebuie să fac ceva.

Un prieten practica fotbal, la fel ca mine, și a spus să vin cu el la o sală de kickbox. Așa că am fost cu el după vreo lună. M-am întors în cartier și i-am bătut. Mi-am dat seama că îmi place”, a specificat Cătinaș pentru Videoland.


Poreclit „Iron”, Cătinaș a relatat un moment trist din viața sa. Momentul în care mama luptătorului i-a povestit despre tatăl său, la câteva luni după ce a murit, l-a emoționat pe kickboxer care a părăsit, pentru moment, interviul, în lacrimi.

„Mama mi-a spus povestea tatălui meu, care era boxer și am spus că trebuie să fac asta pentru el. De aici a pornit totul.

Mama i-a spus cu câteva luni înainte să moară să nu mă învețe să mă lupt (n.r. Cătinaș a început să lăcrimeze). Nu vreau să mă adâncesc în asta (n.r. a părăsit cadrul, pentru câteva momente)

Tatăl meu a spus că trebuie să învețe să se lupte, pentru că trebuie să știe să se apere”, au fost cuvintele lui Raul Cătinaș.

Ce a spus Raul Cătinaș după lupta cu Nordine Mahieddine

„Am ales să lupt în cea mai puternică gală, cu un adversar redutabil, bine clasat și în plină ascensiune, în loc sa mă menajez concurând într-o competiție mai usoară, cu un oponent mult mai facil.

Am visat multă vreme momentul revenirii mele în ringul profesioniștilor de top și sunt fericit că am reușit asta, după o pauză de cinci ani. Nu regret nimic și nici nu caut scuze! 

Repet, faptul ca am revenit în ring la acest nivel, după o absență atăt de lungă, este, în sine, ca o victorie”, a punctat Raul Cătinaș, potrivit lugojeanul.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!