VIDEO EXCLUSIV Benny Adegbuyi pierde în fața lui Ben Saddik | Românul este învins prin KO devastator, încă din prima rundă 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 August 2022, 23:25
Data actualizarii: Duminica 21 August 2022, 15:26

Benjamin Adegbuyi a pierdut în fața lui Ben Saddik, meciul având loc în Gala Glory 81 de kickbox.

UPDATE 23:24 | Benny Adegbuyi a pierdut în fața lui Ben Saddik, prin KO din prima rundă. Meciul a fost main event-ul galei Glory 81. 

  • EXCLUSIV | Reactia lui Benny Adegbuyi dupa ce UEFA l-a suspendat pe Coltescu! Sunt printre noi pete negre care vad lucrurile diferit! Ce a spus despre lupta lui Bogdan Stoica

Benny Adegbuyi și Ben Saddik vor fi cap de afiș în Gala Glory 81 de kickbox. Românul va puncta a 43-a confruntare ca luptător profesionist, iar marocanul va participa în a 45-a luptă din cariera sa. 

Înainte de luptă, Adegbuyi a spus că și-ar fi dorit să-l întâlnească pe Antonio Plazibat, însă, duelul cu Ben Saddik ar putea să-l propulseze spre confruntarea dorită cu croatul care l-a învins în urmă cu aproape un an în Gala „Glory Collision 3”.

Adegbuyi: „Sunt luptătorul mai bun”

„Lupta cu Plazibat este lupta pe care mi-o doream înainte de Jamal (n.r. Ben Saddik). Sunt luptătorul mai bun, vreau să arăt că sunt luptătorul mai bun. Sunt fericit, pentru că, dacă îl opresc pe Jamal, atunci mă voi confrunta cu Plazibat. Când Plazibat vine, îi voi arăta că sunt luptătorul mai bun”, au fost cuvintele românului, potrivit mmasucka.com.

Gala Glory 81

Pe lângă lupta cap de afiș dintre Ben Saddik și Benny Adegbuyi, vor mai exista dueluri între: Wisse - De Sousa, Mahieddine - Kepenek, Chikh Mousa - Habiat, Koprivlenski - Billet și Wosik - Seki.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!