"Sunt primul roman care a facut asta!" Morosanu, un nou mesaj dupa ce a fost PROVOCAT de Daniel Ghita

"Sunt primul roman care a facut asta!" Morosanu, un nou mesaj dupa ce a fost PROVOCAT de Daniel Ghita

Autor: Sport.ro
Miercuri 07 Noiembrie 2018, 11:45

Catalin Morosanu se bate in direct la PROX pe 15 decembrie! 

Catalin Morosanu se pregateste de retragere, dar pana atunci vrea sa arunce in aer luptele din Romania printr-un meci cu Daniel Ghita. Fostul finalist K1 a revenit in ring si anunta ca e dispus sa lupte cu cei mai buni luptatori din Romania.

Catalin Morosanu ii transmite lui Ghita ca si el are un trecut bogat in K1, fiind primul roman care a luptat in K1 Asia.


"In urma cu 6 ani la Tokyo, alaturi de Benny Adegbuyi si Raul Catinas, inaintea K-1 Final 16, acolo unde, impreuna cu acestia, am reprezentat Romania la cel mai inalt nivel.

Niciodata nu am vorbit despre performantele mele, eu am fost genul care a dat totul in ring indiferent pe cine am avut in fata pentru ca publicul sa fie multumit, dar stiati ca sunt primul roman care a luptat in K-1 in Asia?

In 2008, la Taipei, l-am facut KO pe Sawaiashiki (tocmai castigase cu Le Banner). Totodata, sunt ultimul roman care a luptat in K-1 Final 8 (Zagreb, 2013).", a scris Morosanu pe Facebook.

 

Daca se inteleg, Morosanu si Ghita vor lupta in 2019. Morosanu isi face incalzirea intr-o noua gala Dynamite Fighting Show pe 15 decembrie in direct la PROX! VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii sunt printre cei mai harnici angajați din lume. Ce ascund însă cifrele
BRAT