Povestea fotografiei cu Nadia si Barack Obama care i-a pacalit pe toti: "O mare onoare!" Detaliul pe care nimeni nu l-a stiut

Povestea fotografiei cu Nadia si Barack Obama care i-a pacalit pe toti: "O mare onoare!" Detaliul pe care nimeni nu l-a stiut

Nadia Comaneci a fost invitata de onoare a presedintelui SUA la Casa Alba.

Primul mare 10 al gimnasticii mondiale, Nadia s-a fotografiat alaturi de Barack Obama la Casa Alba, aceasta postand apoi imaginea pe contul personal de Facebook. "A fost o mare onoare", a comentat Nadia Comaneci alaturi de fotografie. Intalnirea a fost organizata cu ocazia Special Olympics, care va fi gazduit in 2015 la Los Angeles.

Ceea ce foarte putini au stiut insa este ca fotografia postata de Nadia Comaneci marti pe retelele de socializare nu a fost facuta acum, ci in vara. Imaginea a fost realizata pe 31 iulie, cand Nadia si sotul ei, Bart Conner, au participat la un dineu la Casa Alba.

Fosta gimnasta este ambasador Special Olympics, competitie pentru persoane cu dizabilitati intelectuale. La randul sau, Bart Conner este vicepresedinte al Special Olympics International Board of Directors.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies