Moment ISTORIC pentru Nadia Comaneci! Eroina de 10 a vorbit cu Corina Caragea: cum se mentine in forma la 53 de ani:

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Decembrie 2014, 20:24
Data actualizarii: Marti 02 Decembrie 2014, 21:05

►Prezentatoarea Stirilor din Sport de la PROTV, Corina Caragea, a obtinut primul interviu acordat de Nadia Comaneci unui blogger.
►Un moment in care marea campioana a vorbit si despre motto-ul care a facut-o un star international, dar si despre problemele pe care le-a avut in perioada de dinainte de 1989.

De 1 decembrie, Nadia a acceptat sa-i dezvaluie Corinei Caragea secretul care o mentine in forma si la 53 de ani. Un cadou in premiera pentru romani, chiar de Ziua Nationala - primul interviu pe care "Eroina de 10", asa cum e cunoscuta in toata lumea, a acceptat sa-l acorde unui blogger.

"Gasesc mereu timp sa ma bucur de o partida de shopping si incerc sa nu treaca o zi fara cele 30 de minute de miscare si exercitii de gimnastica. Fac miscare zilnic si astfel imi mentin muschii activi, nu renunt niciodata la cele 30 de minute de exercitii fizice pe zi", spune Nadia.

Fosta gimnasta anunta si care e motto-ul care o ghideaza in viata: "Nu te ruga pentru o viata usoara! Roaga-te sa fii o persoana puternica!"

Nadia a definit intr-un singur cuvant imaginea care a impresionat-o cand a ajuns in SUA: "Libertatea".

Nadia Comaneci dezvaluie pentru prima data cum s-a apucat de gimnastica si spune cum se simtea, de fapt, in Romania lui Ceausescu, desi era o mare campioana. CONTINUAREA INTERVIULUI AICI

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!