S-a retras la 30 de ani si anunta: "Sunt homosexual!" COSMARUL trait de un jucator din nationala Germaniei: 

Autor: Sport.ro
Miercuri 08 Ianuarie 2014, 13:51

	S-a retras la 30 de ani si anunta: "Sunt homosexual!" COSMARUL trait de un jucator din nationala Germaniei: 

► Luni 13, se rup mainile in direct! Liga Greilor, ora 21:45, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Fostul atacant al nationalei Germaniei, Thomas Hitzlsperger, a dezvaluit intr-un interviu pentru ziarul Die Zeit ca este homosexual. "Nu mi-a fost niciodata rusine de asta", a declarat omul care a jucat la Aston Villa, Everton si West Ham. 

Hitzlsperger s-a retras la 30 de ani din activitate si vrea acum sa se ocupe de problemele homosexualilor din sport. "Mi-a fost dificil sa accept la inceput, dar in ultimii ani am inceput sa locuiesc cu un barbat. In Anglia, Italia sau Germania nu un caz important faptul ca esti homosexual, cel putin nu in vestiar. Nu mi-a fost niciodata rusine de cine sunt, dar nu a fost usor sa stai la o masa cu alti 20 de barbati si sa auzi glume cu gay. Ii lasi sa spuna ce vor, atat timp cat sunt glume amuzante si nu insultatoare", mai spune el. 

Hitzlsperger a castigat titlul cu Stuttgart in Bundesliga si a mai trecut pe la Wolfsburg si Lazio in cariera si a strans 52 de convocari la nationala Germaniei. 

"Subiectul homosexualilor este ignorat in fotbal, nu e un subiect serios in vestiar. Spiritul de lupta, pasiunea si mentalitatea de invigator sunt legate automat de fotbal, asta nu se potriveste cu cliseul 'homosexualii sunt moi'", a mai spus el. 

Orban neagă posibilitatea instituirii unui "lockdown" după parlamentare: "O minciună gogonată"
BRAT

Modifică setările cookies