Revine ”puștiul-minune” al lui Bayern Munchen: ”Nu am probleme cu mușchii sau cu inima”

Bayern Munchen alphonso davies Germania Alphonso Davies
Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 27 Martie 2022, 22:00
Data actualizarii: Duminica 27 Martie 2022, 23:22
Bayern Munchen se va putea baza curând pe un titular de bază din 2020, când echipa câștiga UEFA Champions League.

Alphonso Davies va reveni la antrenamente. Canadianul lui Bayern Munchen nu mai are probleme cardiace, deși a fost puternic afectat de îmbolnăvirea cu COVID-19, anunță site-ul oficial al clubului bavarez.

În vârstă de 21 de ani, fotbalistul care a fost titular în sezonul european 2019-2020, în care echipa lui a câștigat UEFA Champions League, nu a mai jucat din decembrie, după ce s-a infectat cu coronavirus.

  • Jucătorii de la Bayern Munchen

El și-a anunțat revenirea pe teren. "Sunt bucuros că m-am întors şi că pot să mă antrenez din nou. Recuperarea merge bine până acum. Nu am probleme cu muşchii sau cu inima, dar încă nu sunt la capacitate maximă.

Dau tot ce pot. Lucrez îndeaproape cu staff-ul medical şi echipa de reabilitare. Mă antrenez foarte mult, cu minge sau fără", a adăugat canadianul, căruia ultimele săptămâni i s-au părut "foarte plicticoase şi greu de suportat, din punct de vedere mental", a precizat Davies, care evoluează ca fundaş stânga sau extremă.

107 meciuri, 5 goluri și 18 pase de gol a strâns Davies pentru Bayern Munchen. A mai evoluat în Canada, pentru Vancouver Whitecaps, în 81 de meciuri, marcând de 12 ori și oferind 14 pase de gol. Are 30 de selecții și 10 goluri pentru Canada.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!