Superliga

Fostul fotbalist care se plânge că a fost uitat de Rapid: ”A reprezentat copilăria mea”

Rapid și-a inaugurat sâmbătă, 26 martie, noul stadion.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 27 Martie 2022, 20:30
Data actualizarii: Duminica 27 Martie 2022, 20:30

Arena din Giulești este cel mai grandios proiect al suflării rapidiste, iar inaugurarea ei a reprezentat un eveniment de lux. Cele mai mari vedete din istoria clubului au fost invitate la evenimentul de lansare.

Totuși, Liță Dumitru, fost jucător la Rapid, s-a plâns că a fost uitat de organizatori și că nu a fost invitat la acest meci.

  • Stadion Rapid

Explicația organizatorilor este că acesta a jucat și pentru Steaua București, având, la echipa rivală, cele mai mari performanțe din carieră.

Nu sunt supărat pe nimeni că nu m-au invitat, dar sentimente trebuie să am. În condițiile în care, când am fost în țară, trecând pe lângă stadionul Giulești, eram cu soția în mașină și i-am zis: ’Ia uite stadionul. Ce mândru poți să fii să joci pe un asemenea stadion cochet și frumos’.

Pentru mine, Rapidul a reprezentat copilăria mea. Dacă tovarășul președinte a considerat că nu trebuie să mă cheme, nu mă cheamă. Nu sunt supărat pe ei. Cum a apărat în presă cu Șumudică. La Rapid, este întotdeauna ceva special când este vorba de meci, de suporteri.

Rapidul a demonstrat anul ăsta că este o echipă bună și că poate face o figură frumoasă. Păcat că nu joacă în play-off și joacă în play-out. Să dea Domnul să prindă locurile de cupe europene și pe stadionul ăsta mic să facă lucruri minunate”, a spus Liță Dumitru într-o intervenție la Digi Sport.

Liță Dumitru a jucat la Rapid între 1967 și 1972, strângând 110 meciuri și 11 goluri în competiția internă, alături de o Cupă a României. Cea mai prolifică perioadă din cariera sa a fost însă perioada petrecută la Steaua, între 1972 și 1980, când a câștigat două campionate și două cupe.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!