OFICIAL! Dortmund a transferat inlocuitor pentru Lewandowski! Klopp si-a luat SUPER atacant cu 10 milioane de euro!

Autor: Sport.ro
Miercuri 09 Aprilie 2014, 16:08

	OFICIAL! Dortmund a transferat inlocuitor pentru Lewandowski! Klopp si-a luat SUPER atacant cu 10 milioane de euro!

►Sambata 19:00 Wigan – Arsenal in FA CUP, 21:00 LK "Uzina de Bataie" ►Duminica 17:30 Ajax - Ado Den Hag, 20:00 Finalele skandenberg: Ii paste bataia! 22:00 Stoica, primul meci in GLORY

Borussia Dortmund a anuntat la cateva ore dupa eliminarea din Champions League primul transfer pentru aceasta vara. Atacantul columbian Adrian Ramos ii va lua locul lui Robert Lewandowski incepand cu 1 iulie.

Ramos are 28 de ani, a marcat 32 de goluri si a dat 18 pase de gol pentru Hertha Berlin. A jucat 29 de partide anul trecut si a marcat de 23 de ori. In prezent, Ramos se afla pe locul 3 al marcatorilor din Bundesliga, cu 16 goluri.

"Adrian Ramos este un fotbalist excelent si un atacant de top din Germania. Se integreaza perfect cu profilul jucatorilor doriti de Borussia Dortmund",
a declarat directorul sportiv al BVB, Michael Zorc.

Ramos a semnat pe patru sezoane.

Expertul italian in transferuri, italianul Gianluca Di Marzio a anuntat inca din februarie transferul lui Ramos la Dortmund pentru 10 milioane de euro.

Lewandowski va pleca in vara liber de contract, cel mai probabil la Bayern Munchen. El a fost surprins cand isi cauta casa alaturi de familie in capitala Bavariei. 

 

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies