Germania

Moment SOCANT la meciul lui Bayern! O fetita de 14 luni, nepoata unui jucator aflat pe teren, a murit in timpul partidei

Nepoata in varsta de 14 luni a atacantului Streli Bamba a decedat pe Allianz-Arena, in timpul partidei Bayern-Paderborn.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Februarie 2020, 21:30
Data actualizarii: Sambata 22 Februarie 2020, 21:40

Micuta a murit dupa ce i s-a facut rau in timp ce se afla alaturi de parinti pe Allianz-Arena. Fetita a fost dusa de urgenta la un spital din apropiere, insa manevrele de resuscitare ale medicilor au fost in zadar. Acestia nu au putut face nimic pentru a-i salva viata.

Oficialii lui Paderborn nu au dorit sa dezvaluie numele fetitei, nici detalii despre circumstantele in care si-a pierdut viata. Sefii clubului s-au declarat in stare de soc, iar mai multe echipe din Bundesliga s-au solidarizat si au postat mesaje de omagiu pentru nepotica lui Bamba.

Paderborn a cerut respectarea vietii private a familiei lui Bamba si a anuntat ca nu va mai face niciun comentariu legat de acest subiect. Bayern si-a exprimat si ea atat regretul, cat si sprijinul pentru familie.

Scenele horror s-au petrecut in timpul meciului Bayern-Paderbon, incheiat cu victoria bavarezilor cu 3-2. Dupa acest rezultat, Bayern München este pe primul loc in clasament, iar Paderborn ocupa ultima pozitie.

Modifică setările cookies