Marcelinho "sparge" tot in Germania: brazilianul acuzat ca a lovit un neamt cu sticla

Autor: Sport.ro
Marti 25 Martie 2008, 14:41
MARCELINHO - REGELE SCANDALURILOR

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Brazilianul Marcelinho, fostul adversar al Stelei si al Rapidului pe cand juca la Hertha Berlin, este cunoscut pentru desele escapade nocturne si pentru scandalurile in care este implicat. Ultima isprava a brazilianului a fost lovirea unui om cu sticla in cap. Mijlocasul lui Wolfsburg a fost acuzat pentru violenta: 

"Ma aflam in club impreuna cu alti patru prieteni. Stateam la bar, cand am simtit ca sunt inghiontit pe la spate. M-am intors si l-am recunoscut pe Marcelinho, dar am crezut initial ca ma confunda cu altcineva. Fotbalistul a continuat insa sa ma tachineze si, mai mult, s-a luat de o brazilianca din grupul meu. Atunci am intervenit, iar Marcelinho m-a lovit cu pumnul in piept", a spus victima pentru Bild
 
"Niste prieteni ai fotbalistului mi-au spus ca ar fi mai bine sa plec acasa, ceea ce si intentionam. Am mers insa repede la toaleta, dar la iesire ma astepta Marcelinho. Fotbalistul m-a povit cu o sticla de bere in cap, iar eu am cazut pe podea, cu sangele siroind", a precizat Ingo H.

"Barbatul acela m-a provocat. A existat o cearta intre noi, dar nu este asa cum descrie el desfasurarea lucrurilor. Vom clarifica lucrurile la politie, daca el asa doreste", s-a aparat Marcelinho

Citeste si:

Germania

Marcelinho

Indicele ROBOR ar putea dispărea în curând. Cine va scăpa de datorii
BRAT