FC Bayern Munchen Bundesliga Sadio Mane Germania

Mane nu e pregătit pentru FC Bayern? Directorul sportiv al "bavarezilor" a oferit răspunsul

Sadio Mane s-a transferat în perioada de mercato recent încheiată la FC Bayern.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 18:40
Data actualizarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 18:37

FC Bayern l-a achiziționat pe senegalez pentru 32 milioane de euro, moment în care cota sa pe piață, potrivit site-urilor de specialitate, era de 70 milioane de euro. Acum, valoarea sa, conform Transfermarkt, este de 60 milioane de euro.

Sadio Mane a fost prezent în toate cele șapte partide ale "bavarezilor" în Bundesliga, însă a înscris doar trei goluri și a părut că nu s-a acomodat cu fotbalul german, după opt ani petrecuți în Premier League.

Directorul sportiv al lui FC Bayern, Hasan Salihamidzic, a oferit o declarație "marcă înregistrată" despre forma slabă a lui Sadio Mane, evidențiind faptul că mai are nevoie de timp pentru a se acomoda.

Salihamidzic: „Va face asta”

„Sadio are nevoie de puțin timp. Trebuie să se obișnuiască cu jocurile din Bundesliga, dar va face asta - vorbesc regulat cu el despre asta.”, au fost cuvintele lui Salihamidzic, potrivit postării de pe Twitter a jurnalistului sportiv Fabrizio Romano.

FC Bayern a obținut doar 12 puncte din 21 posibile în startul campionatului din Germania. "Bavarezii" au înregistrat doar trei victorii, trei rezultate de egalitate și o înfrângere și se situează pe a cincea poziție.

Cariera lui Sadio Mane

Mane a evoluat pentru Generation Foot (Senegal), FC Metz (Franța), Red Bull Salzburg (Austria), Southampton (Anglia), Liverpool (Anglia) și Bayern Munchen (Germania). 

Cele mai multe apariții le-a bifat la "cormoranii" din Merseyside, 269, unde a reușit să se impună pe tabela de marcaj de 120 de ori și să paseze decisiv în 49 de situații.

Modifică setările cookies