Germania

Din ce în ce mai aproape de Barcelona? Nemții de la Bild au anunțat că Lewandowski a refuzat prelungirea contractului cu Bayern

Robert Lewandowski pare să fi luat o hotărâre cu privire la viitorul său. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Mai 2022, 16:19
Data actualizarii: Vineri 13 Mai 2022, 16:30

Lewandowski (33 de ani) este legat prin contract de campioana Germaniei până în iunie 2023, iar până în prezent poziţia clubului a fost că atacantul îşi va respecta acordul şi se negociază o prelungire a acestuia.

Jurnaliștii de la Bild au anunțat că starul polonez ar fi discutat cu oficialii bavarezilor o posibilă prelungire a contractului, însă nu au ajuns la o înțelegere, iar Lewandowski este hotărât să plece la finalul sezonului de la campioana Germaniei. 

Potrivit publicației nemțești, cei de la Bayern Munchen i-au oferit încă un an de contract, fără o majorare a salariului, lucru care l-a deranjat pe golgheterul polonez.

Transferurile pregătite de șefii Barcelonei în vară 

Principalul obiectiv al catalanilor este Robert Lewandowski, iar Barcelona nu s-ar fi putut 'apropia' de masa negocierilor din postura unei echipe care va juca în Europa League în sezonul următor. 

Astfel, prezența în Champions League poate fi un argument în convingerea atacantului. Oficialii Barcelonei, în frunte cu Mateu Alemany și Jordi Cruyff, lucrează intens la strategia de transferuri, având în plan să facă nu mai puțin de șapte transferuri, informează cotidianul SPORT. 

Barcelona a reușit să finalizeze transferul lui Andreas Christensen, fundașul central al lui Chelsea, însă catalanii mai au doi jucători de la gruparea londoneză pe listă. Gruparea blaugrana ar avea un acord cu Cesar Azpilicueta și s-ar interesa și de Marcos Alonso, cu care s-ar afla în discuții. 

Modifică setările cookies