Dezastru, campion mondial iesit total din forma. CIFRE ALARMANTE!
Marti 27 Noiembrie 2018, 09:43

Dezastru, campion mondial iesit total din forma. CIFRE ALARMANTE!

Manuel Neuer e cel mai slab portar din Bundesliga.

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Manuel Neuer, capitanul celor de la Bayern Munchen si nationalei Germaniei nu-si revine dupa accidentarea care l-a tinut departe de teren aproximativ 10 luni.

Revenit pe teren in luna mai, goalkeeper-ul neamt a jucat in fiecare meci al nationalei Germaniei de la Campionatul Mondial, avand partea lui de vina pentru esecul istoric inregistrat de nemti, eliminarea din grupe dupa 80 ani.

Conform celor de la Bleacher Report Football, Manuel Neuer e cel mai slab portar din Bundesliga, are un procentaj de 43,8% la capitolul paradelor decisive, mult sub portarii de top din campionat.

Cel mai bun portar din Bundesliga e Peter Gulacsi de la R.B Leipzig ( 77,3%). Portarul liderului Dortmund, Roman Burki,  se claseaza pe pozitia a treia cu 73,9%.

Manuel Neuer e unul din cei mai buni portari din istorie, fiind nominalizat in 2014 pentru Balonul de Aur, plasandu-se pe locul 3, dupa Cristiano Ronaldo si Lionel Messi.FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO