Ruud van Nistelrooy Hamburg Real Madrid Germania

Decizie SOC a lui Van Nistelrooy! Vrea sa plateasca jumatate din transferul la Real si sa joace GRATIS:

Transferul lui Van Nistelrooy la Real se complica, dupa ce atacantul le-a spus sefilor de la Madrid ca este dispus sa plateasca jumatate din suma de transfer din propriul buzunar. Mai mult, olandezul vrea sa joace gratis pe Bernabeu pana la finalul carierei. Oficialii lui Hamburg au ramas interzisi.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Ianuarie 2011, 12:37
Data actualizarii: Luni 24 Ianuarie 2011, 12:44

Hamburg a refuzat oferta de 2 milioane de euro pentru Van Nistelrooy plus un amical in vara pentru sarbatorirea a 125 de ani existenta. Dar lucrurile se complica acum. Olandezul i-a propus lui Florentino Perez sa mareasca oferta pentru ca restul de bani ii va plati chiar el: "Vreau sa-mi inchei cariera pe Bernabeu. Este visul meu", a explicat Ruud Van Nistelrooy gestul sau.

"Daca Van Nistelrooy va rupe contractul valabil pana la data de 30 iunie vom apela Tribunalele Internationale. Jucatorul si agentul sau stiu care este pozitia clubului", a fost comunicatul oficial al clubului Hamburg.

Perioada de transferuri de iarna se termina la data de 31 ianuarie, iar Realul trebuie sa abordeze o alta strategie daca vrea un veritabil numar 9.

Modifică setările cookies