Bayern defileaza in Germania, dar presa a fost avertizata! "Acolo NU conteaza cine esti!" Dezvaluire din vestiar:

Autor: Sport.ro
Miercuri 19 Februarie 2014, 17:40

	Bayern defileaza in Germania, dar presa a fost avertizata! "Acolo NU conteaza cine esti!" Dezvaluire din vestiar:

►Drumul spre Torino incepe joi, ora 20:00, Dnepr – Tottenham in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Bayern trece prin cele mai bune momente de aproximativ un an si jumatate incoace: sezonul trecut a castigat toate competitiile in care a evoluat, iar in acest an si-a propus sa faca la fel.

Cand a venit Pep Guardiola pe banca tehnica mai multi jucatori au fost indepartati, iar sistemul sau este unul de rotatie.

Asa ca oamenii cu care incepe meci de meci, indiferent de numele lor, trebuie sa fie mereu in alerta si sa dea tot ce au mai bun, daca nu vor sa ii iasa din gratii.

Unul dintre cei care au avut de-a face cu strategia lui Guardiola, Mario Gomez, a fost indepartat la venirea spaniolului pe banca. El este acum la Fiorentina si a vorbit despre cum se lucreaza la Baeyrn si care este raportul conducere - vedete.

"Ca organizare a echipei si mai ales a clubului, Bayern este peste toate echipele din lume. La un moment dat au fost chiar referinta de baza in acest domeniu. Dar cand este adus un antrenor nou lucrurile se pot schimba foate mult. E simplu, la Munchen e ceva normal.

Fiecare vine cu propria sa strategie si oricine poate fi inlocuit. Intr-un asemenea moment, sefii clubului ii dau mană libera antrenorului si orice jucator poate fi in pericol. Cum eu am jucat mult mai putin, decizia de a pleca mi s-a parut un lucru foarte bun si ma bucur ca am ales Fiorentina. Din pacate, m-am accidentat, dar acum sper sa revin in forta si sa fiu convocat la Cupa Mondiala din Brazilia", a spus Gomez in presa din Italia.

Gomez are 29 de ani si a jucat pentru Bayern timp de patru sezoane (2009-2013), dupa care s-a transferat la Fiorentina.

”Era cuștii”, aproape de final. UE le va interzice fermierilor să crească animale în spații înghesuite
BRAT
Modifică setările cookies