Harry Kane Bayern Munchen Tottenham transfer Harry Kane Germania

Anunțul făcut de presa germană despre viitorul lui Harry Kane. Ce se întâmplă în aceste zile, la Munchen

Harry Kane este unul dintre cei mai râvniți jucători, aflându-se pe radarul unor echipe importante, precum Bayern Munchen, PSG sau Real Madrid.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Iulie 2023, 17:01
Data actualizarii: Duminica 23 Iulie 2023, 17:08

Campioana din Bundesliga este cel mai aproape de a-l transfera pe atacantul britanic, după ce ar fi ajuns la o înțelegere cu acesta, singura problemă fiind acordul dintre cele două cluburi. 

Tottenham a refuzat până acum două oferte venite din partea nemților, prima de 70 de milioane de euro, iar a doua de 80 de milioane de euro, suma de la care ar urma să accepte începerea negocierilor fiind 100 de milioane de euro

Anunțul jurnaliștilor germani despre situația lui Harry Kane

Publicația Bild a dezvăluit că Bayern Munchen se pregătește să propună suma de bani cerută de britanici, iar soția lui Harry Kane ar fi început deja căutările pentru locuință și școli în oraș.

Katie Goodland și fotbalistul englez sunt căsătoriți din 2019 și au împreună trei copii, al patrulea urmând să apară în următoarele săptămâni. 

Alan Shearer: "Dacă vrea să meargă la Bayern, o să-i conduc mașină"

Cu 213 goluri marcate în Premier League all-time, Harry Kane este pe locul doi, după Alan Shearer, care a înscris de 260 de ori. 

Fostul atacant de la Southampton, Blackburn și Newcastle a oferit o declarație amuzantă când a fost întrebat despre transferul internaționalului britanic la Bayern.

"Dacă Harry Kane vrea să meargă la Bayern, o să-i conduc mașina până acolo. Totul pentru a-mi proteja recordul de goluri marcate în Premier League", a glumit Alan Shearer, potrivit The Athletic.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!