Îl vor pe Harry Kane cu orice preț! Antrenorul s-a dus acasă la atacant pentru a-l convinge 

Harry Kane Thomas Tuchel Campionate externe
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 05 Iulie 2023, 17:16
Data actualizarii: Miercuri 05 Iulie 2023, 17:16

Harry Kane (29 ani) este unul dintre jucătorii care stârnește cel mai mare interes pe piața transferurilor. 

Atacantul lui Tottenham este dorit de Real Madrid și Bayern Munchen, însă oficialii lui Spurs nu sunt dispuși să renunțe la el pe o sumă mai mică de 100 de milioane de euro. Harry Kane însă și-ar dori să plece și să semneze cu o echipă alături de care să câștige trofee. 

Bayern Munchen insistă pentru transferul său și ar fi oferit 70 de milioane de euro, însă englezii au refuzat. Nemții ar fi gata să mărească suma până la 90 de milioane de euro, însă pentru a-l convinge, antrenorul campioanei Germaniei a mai făcut un pas. 

Thomas Tuchel îl vrea pe Harry Kane la Bayern Munchen

Tehnicianul s-a întâlnit cu atacantul englez, după cum informează jurnalistul Christian Falk. Conform sursei citate, Thomas Tuchel a mers în Londra, acasă la Harry Kane, pentru a-l convinge să semneze. Fotbalistul i-a transmis acestuia că ar fi încântat de ideea de a câștiga trofeul UEFA Champions League alături de Bayern Munchen. 

De când se află la Tottenham, Harry Kane a bifat 435 de apariții, a reușit să marcheze 280 de goluri și să paseze decisiv în 64 de situații, în aproximativ 35.000 de minute petrecute în echipamentul clubului. Site-urile de specialitate îi oferă o cotă de piață de 90 milioane euro.

Cu 213 goluri marcate în Premier League all-time, Harry Kane este pe locul doi, după Alan Shearer, care a înscris de 260 de ori. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!