Germania

Anunt urias pentru viitorul lui Guardiola! Ce scrie azi The Mirror despre GENIUL de pe banca lui Bayern

Pep Guardiola isi incheie in vara contractul cu Bayern. Discutiile de prelungire intre parti au inceput, insa negocierile sunt departe de a fi incheiate.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Octombrie 2015, 13:44
Data actualizarii: Joi 15 Octombrie 2015, 13:45

Viitorul lui Pep Guardiola ar putea fi departe de Allianz Arena. Catalanul e asteptat in Premier League de Manchester City. Pep e principalul favorit sa-i ia locul lui Pellegrini la finalul sezonului, in cazul in care seicii de la conducerea clubului vor hotari sa faca o schimbare majora in 2016.

Decizia e dependenta de finalul campionatului. Un nou sezon fara trofee inseamna sigur despartirea de Pellegrini. Chilianului i-a fost comunicat faptul ca sefii nu vor mai permite inca un an fara succes major pentru City. Daca vor considera ca obiectivele sunt ratate devreme, obiectivul Guardiola e singurul pe care il iau in calcul.

Pep nu are nicio problema in campionat, unde Bayern e lider detasat si pare sa fi luat campionatul dupa numai 8 etape. Gigantul din Munchen are 8 puncte peste locul 2, ocupat de Dortmund. Marele obiectiv al lui Guardiola e castigarea Champions League, pe care a ratat-o in ultimele doua campanii.
 

Modifică setările cookies