Alexandru Maxim Huub Stevens VfB Stuttgart Germania

Antrenorul a rabufnit, jucatorul e DISPERAT. Situatia dificila in care a ajuns Maxim in Germania: "Toata lumea are de pierdut" 

Dupa un start exploziv la Stuttgart, Alex Maxim a ajuns pe banca. Antrenorul Huub Stevens a motivat randamentul slab de la antrenamente, dar nemtii vin cu o alta varianta.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Februarie 2015, 15:07
Data actualizarii: Vineri 27 Februarie 2015, 15:07

Maxim are un sezon slab, dupa ce anul trecut reusise sa inscrie 7 goluri si sa dea 12 pase de gol, fiind decisiv in salvarea de la retrogradare.

Acum romanul e uitat pe banca, iar antrenorul Huub Stevens acuza lipsa de implicare a lui Maxim in faza defensiva. "Intrebati-l pe el de ce nu joaca!" a raspuns nervos antrenorul lui Stuttgart, dupa meciul pierdut cu Dortmund, in care romanul a stat 90 de minute pe banca.

Cotidianul Stuttgarter-Nachrichten scrie ca romanul sufera din cuza carentelor din faza de aparare, la fel cum a patit-o si in momentul transferului in Germania. Dar Maxim parea ca depasise acest moment si se adaptase bine la cerintele din Bundesliga.

Stevens il prefera insa pe Daniel Didavi, care se achita mai bine de sarcinile defensive.

Sursa citata scrie ca nu doar asta e problema lui Maxim. Stuttgart a refuzat o oferta de 6,5 milioane de euro in iarna de la Swansea pentru roman, iar oficialii clubului au motivat ca Alex este un jucator prea important pentru club ca sa plece.

Dar Stevens l-a uitat pe Maxim pe banca, iar romanul e furios. "Problema e ca un jucator care nu joaca inseamna pierdere de bani. E o situatie din care nimeni nu are de castigat. Maxim vrea sa joace, antrenorul nu are incredere in el, iar conducerea refuza sa-l lase sa plece. In orice caz, problema e la antrenor, nu la conducere. Sefii lui Stuttgart au incredere deplina in Maxima. Problema e ca in acest moment, Alex Maxim e cotat la 6 milioane de euro. Dar cota lui scade. Cu fiecare meci in care sta pe banca, pretul lui scade. Sunt doar pierzatori din acest razboi", scrie Stuttgarter-Nachrichten.

Vfb Stuttgart e pe ultimul loc in Germania, la patru puncte de baraj si la 5 puncte de ultimul loc de salvare, ocupat de Paderborn in acest moment. 

Modifică setările cookies