Spray Bundesliga Germania

Adevarul despre spray-ul folosit in fotbal! Motivul pentru care nemtii nu il vor deocamdata: "Este interzis in Germania si UE"

Federatia germana trebuie sa implementeze in luna octombrie inovatia spray-urilor folosite pe terenul de fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Septembrie 2014, 18:49
Data actualizarii: Vineri 26 Septembrie 2014, 19:10

Spray-urile introduse in fotbal de sud-americani au cucerit Europa odata cu Mondialul din vara. Au intrat pana acum in Premier League si la meciurile disputate sub egida UEFA, iar nemtii se pregatesc sa implementeze sistemul si in Bundesliga, incepand cu mijlocul lunii octombrie.

Insa introducerea spray-urilor in fotbalul german ar putea fi intarziata de rezultatele unui control al inspectorilor din ministerul sanatatii. Acestia au descoperit ca spray-urile folosite in prezent contin substante daunatoare sanatatii.

"In forma sa actuala, produsul nu poate fi folosit in Germania si in Uniunea Europeana, din cauza unor substante care pot afecta organismul din punct de vedere hormonal.", spun nemtii.

Federatia germana cauta acum o solutie alternativa, prin care sa evite si importul costisitor din Argentina, iar data introducerii spray-urilor in Bundesliga ar putea fi amanata pentru luna noiembrie, scrie The Guardian.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!