Neymar, chemat de colegul de la națională la un gigant din Premier League: „Trebuie să vină aici!” 

Neymar da Silva Chelsea PSG Thiago silva Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 15:47
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 15:47

Neymar își va schimba clubul în această vară. 

Zilele lui Neymar (30 ani) la PSG par a fi numărate. Potrivit El Pais, conducerea parizienilor este hotărâtă să renunțe la serviciile brazilianului și l-a anunțat deja pe tatăl acestuia că trebuie să-i găsească un alt club. Motivele invocate de șefii PSG-ului sunt lipsa de seriozitate a lui Neymar, atât la antrenamente, cât și în meciurile oficiale. 

Decarul Parisului nu se opune plecării de pe Parc des Princes, însă dorește să i se achite salariul până în ultima zi a contractului, respectiv 1 iulie 2027. Suma pe care o cere fotbalistul se ridică la aproximativ 200 de milioane de euro. Astfel, PSG caută o echipă care să-l împrumute în această vară pe Neymar, cu opțiune de cumpărare în vara lui 2023, pentru a-și amortiza investiția din urmă cu 5 ani, când i-au plătit Barcelonei 222 de milioane de euro în schimbul său. 

Neymar, între Juventus și Chelsea

Neymar Santos Sr. (57 ani) a a luat deja legătură cu Juventus pentru a-l transfera pe fiul său încă din această vară. Conform sport.es, starul brazilian este dori insistent de către Massimiliano Allegri (54 ani). Doar că Neymar este așteptat și de prietenul Thiago Silva (37 ani) la Chelsea. Căpitanul naționalei Braziliei îl îndeamnă pe decarul PSG-ului să aleagă Londra ca viitoare destinație. 

Thiago Silva: „Sper ca acest lucru să se întâmple!” 

„Trebuie să vină la Chelsea. Dacă se va întâmpla, ar fi cel mai bine. Nu are nevoie de prea multe comentarii. Până acum, nu știu nimic (n.r. despre un posibil transfer al lui Neymar pe Stamford Bridge), dar sper ca acest lucru să se întâmple”, a declarat Thiago Silva pentru JC, citat de Mirror.

În cei 5 ani petrecuți pe Parc des Princes, Neymar a adunat 146 de meciuri în toate competițiile, reușind să marcheze 103 goluri și să ofere 53 de pase decisive. De asemenea, Neymar are cifre foarte bune și la echipa națională, unde în 119 meciuri a marcat de 74 de ori. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!