„Nu ne atingem de Messi!” Antrenorul din Ligue 1 îl apără pe argentinian: „I-aș zice: 'Nu vreau să alergi sau să te aperi!'”

Leo Messi Antoine Kombouare Nantes Franta
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 05 Mai 2023, 16:32
Data actualizarii: Vineri 05 Mai 2023, 16:36

Leo Messi (35 ani) a fost suspendat de Paris Saint-Germain după ce a decis să zboare în Arabia Saudită, deși nu a primit acceptul clubului. 

Superstarul argentinian a mers în Arabia Saudită, deși nu a primit aprobarea clubului, pentru a-și face datoria de ambasador al țării. PSG a decis să îl suspende pe Messi, care a programat plecarea știind că urmează să aibă zile libere de la echipă, înainte ca programul să fie schimbat pe ultima sută de metri, iar de atunci s-a declanșat un adevărat scandal. 

Fanii parizieni l-au jignit pe Leo Messi, cerându-i plecarea de la club, după anunțul că va fi suspendat, iar șansele să mai continue pe Parc des Princes sunt aproape inexistente. Campionul mondial este însă apărat, iar cea mai recentă voce care îl susține vine chiar din Ligue 1. 

Antrenorul lui Nantes îl apără pe Leo Messi: „Dacă l-aș avea în echipă asta aș face!” 

Antrenorul lui Nantes, Antoine Kombouare, care a preluat echipa în februarie 2021, s-a înfuriat comentând subiectul Leo Messi și sancțiunile primite de la PSG. Tehnicianul s-a arătat indignat de atitudinea fanilor francezi, criticând dur modul în care campionul mondial a fost tratat. 

„Nu îmi pasă ce se întâmplă pe teren, problemele de la PSG. Sunt îndrăgostit de jucător. Nu ne atingem de Messi, indiferent de ce face. Astăzi îl dezamăgim pe băiatul ăsta, e rușinos. Dacă pleacă, sunt super fericit, nu îl merităm. 

Dacă l-aș fi avut pe Messi în echipă i-aș spune: 'Stai în față, nu alergi niciodată, nu te aperi niciodată. Pe de altă parte, îți dăm baloane și vreau să te văd jucând, distrându-te, strălucind'. Dar asta este opinia mea ca fan al fotbalului”, a declarat Antoine Kombouare conform L'Equipe

Antoine Kombouare a fost antrenor la Paris Saint-Germain din iulie 2009 până în decembrie 2011. Alături de parizieni a reușit să cucerească Cupa Franței.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!