Vine sau nu Mourinho?! Anuntul asteptat de TOATA Europa! Cand se ia decizia finala

Vine sau nu Mourinho?! Anuntul asteptat de TOATA Europa! Cand se ia decizia finala

Dupa ce Jose Mourinho a anuntat ca e gata sa antreneze in Ligue 1, presa a scris despre interesul total al lui Lyon de a-l aduce in locul lui Bruno Genesio.

"Nu ne potrivim ca personalitate, dar e un antrenor care a castigat tot! Il respect. Ar fi o onoare ca el sa vina in locul meu", a declarat Genesio dupa ce L'Equipe a scris despre negocierile dintre Mourinho si OL.

Numai ca lucrurile par sa o fi luat in directia opusa in ultimele zile. Presedintele Aulas e tot mai departe de Mourinho si pare sa fi hotarat sa-l pastreze pe Genesio, al carui contract expira la finalul sezonului.

Intrebat daca exista noutati in privinta tratativelor cu Lyon, Genesio a raspuns zambind: "Presedintele o sa va spuna marti seara!" Din tonul sau, toata presa a inteles ca exista deja un acord si ca Genesio va continua pentru cel putin inca un sezon.

Bruno Genesio o antreneaza pe Lyon din decembrie 2015. E singura echipa pe care a pregatit-o in cariera pana la 52 de ani.

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

Legenda dinamovista, Ioan Andone, vine la Ora Exacta in Sport dupa cutremurul cu Craiova! Luni de la 10.45 la Pro XVIDEO PROTVPLUS.RO

Acuzații grave lansate de ministrul Sănătății cu privire la CNAS. Va sesiza DNA
BRAT