kylian mbappe Fayza Lamari PSG Franta

Viitorul lui Kylian Mbappe nu mai stă în mâinile mamei lui! Decizia UEFA în urma căreia starul francez rămâne fără agent

Kylian Mbappe a rămas la PSG, după o vară agitată, în care s-a speculat intens despre posibila plecare la Real Madrid.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Octombrie 2023, 17:13
Data actualizarii: Joi 12 Octombrie 2023, 17:37

Starul francez ar dori să plece liber de la PSG, la finalul sezonului 2023-2024, când îi expiră actualul contract, suspectându-se că deja un acord cu Real Madrid, care ar urma să intre în vigoare în vara anului viitor.

PSG l-a cumpărat pe Kylian Mbappe în 2018 de la AS Monaco, pentru 180 milioane, moment în care fotbalistul era evaluat de Transfermarkt la 120 milioane. 

Decizia care îi poate complica situația lui Kylian Mbappe

Publicația Marca a dezvăluit că starul francez este pe cale să rămână fără agent, din cauza noilor regulamente FIFA.

Fayza Lamari, mama jucătorului, este cea care îl reprezintă, însă în urma schimbărilor la nivelul regulilor FIFA, aceasta nu se mai află pe lista agenților autorizați.

În aceste condiții, Fayza Lamari nu mai poate reprezenta niciun jucător, nu mai poate participa la negocieri sau semna contracte. În plus, în acest moment, nu mai are posibilitatea de a obține licența, cel puțin până în mai 2024, când va avea loc o nouă serie de examene. 

Luis Enrique îi ia apărarea lui Kylian Mbappe

Tehnicianul campioanei din Ligue 1 a vorbit despre perioada nefavorabilă prin care trece echipa, făcând referire și la Kylian Mbappe.

PSG a fost învinsă categoric, în grupele UEFA Champions League, de Newcastle, scor 4-1, în urma acestei partide apărând numeroase critici cu privire la evoluția ștearsă a atacantului.

"Acum câteva săptămâni m-ați întrebat dacă suntem dependenți de Kylian Mbappe, deoarece marcase șapte sau opt goluri. Acum mă întrebați ce se întâmplă cu Kylian Mbappe, deoarce nu a mai înscris în ultimele partide. Ar trebui să ne comportăm normal. Este implicat 100%.

Jucătorii trec prin diferite etape de-a lungul sezonului. Nu este nici Superman când marchează de opt ori. Nu este niciun jucător normal când nu reușește să înscrie. Nu este totul alb sau negru, întotdeauna există nuanțe. Kylian este un jucător vital și determinant pentru noi. Este un jucător decisiv. Obiectivul meu este să-i pun în valoare atuurile", a declarat Luis Enrique în cadrul unei conferințe de presă, citat de RMC Sports. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!