PSG Luis Enrique Rennes Franta

VIDEO Luis Enrique s-a enervat la interviu după victoria lui PSG: "Nu înțelegi nimic! Ești cel mai negativ din istoria fotbalului"

PSG a obținut o victorie importantă pe terenul lui Rennes, scor 3-1, în runda a opta din Ligue 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Octombrie 2023, 10:42
Data actualizarii: Luni 09 Octombrie 2023, 10:41

Venită după eșecul clar cu Newcastle din UEFA Champions League, scor 1-4, PSG a mai spălat din rușine în campionat. Formația antrenată de Luis Enrique s-a impus grație golurilor înscrise de Vitinha, Hakimi și Kolo Muani, în timp ce pentru gazde a marcat Gouiri.

Luis Enrique s-a enervat la interviu după victoria lui PSG

PSG ocupă doar locul 3 în Ligue 1, cu 15 puncte, la două lungimi în spatele liderului AS Mona și la un sub Nice, iar Luis Enrique s-a declarat deranjat de o întrebare a unui jurnalist după meci.

Luis Enrique a fost invitat la studioul de la margine terenului, acolo unde se aflau foștii fotbaliști Ludovic Giuly și Rio Mavuba, dar și jurnalistul Alexandre Ruiz.

"Tu vezi doar lucrurile negative. Ești acid în toate înterviurile, cel mai negativ din istoria fotbalului. Într-o zi am câștigat cu 4-1 și mi-ai spus că meritam să pierdem", i-a spus Luis Enrique jurnalistului, care îl întrebase despre aspectele pe care ar trebui să le îmbunătățească la PSG.

Jurnalistul a insistat cu întrebarea sa, moment în care Luis Enrique a avut o reacție nervoasă: "În primele 25 de minute, Rennes a fost mai bună. A trebuit să ne îmbunătățim, pentru că altfel meciul ar fi devenit complicat. De ce se întâmplă asta? Pentru că nu suntem mașini! Domnii de aici (n.r - Ludovic Giuly și Rio Mavuba) au fost fotbaliști și înțeleg.

Publicul tânăr înțelege totul, cred că tu nu înțelegi nimic. Asta cred despre întrebările pe care mi le adresezi", a spus Luis Enrique, potrivit RMC Sport, iar ulterior a părăsit interviul, cu un zâmbet pe față, dar vizibil iritat.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!