ULTIMA ORA! Un jucator din Ligue 1 e in COMA dupa ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus! Acesta prezinta simptome severe

ULTIMA ORA! Un jucator din Ligue 1 e in COMA dupa ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus! Acesta prezinta simptome severe

Coronavirus a lovit intreaga lume, inclusiv intreaga industrie fotbalistica este afectata.

Junior Sambia, fotbalist la Montpellier in Ligue 1, se afla in coma indusa la un spital din Franta, dupa ce vineri a fost testat pozitiv cu coronavirus si a avut simptome severe.

Mijlocasul este primul jucator din campionatul francez care este infectat cu COVID-19, iar agentul sau a declarat pentru Le Parisien ca medicii au fost nevoiti sa ii induca starea de coma artificiala.

"Starea lui este stabila. Nu s-a deteriorat, dar nici nu s-a imbunatatit. Este complicat, respectam izolarea. Probabil ca a luat virusul in timp ce isi facea cumparaturile. El a suferit trei zile de diaree severa. Imediat ce a primit rezultatele pozitive s-a dus la spital. Starea lui s-a agravat si are probleme la plamani. A fost trimis la alt spital si i s-a indus coma artificiala.", a declarat Frederic Guerra, agentul jucatorului.

Montpellier a comunicat joi ca unul dintre fotbalistii de la echipa a fost internat pentru probleme digestive si respiratorii, dar nu a dat mai multe detalii.

Junior Sambia joaca la Montpellier din 2017 si a strans peste 100 de meciuri pentru clubul francez.

VIDEO PROTVPLUS.RO

În linia întâi în lupta cu pandemia, la doar 25 de ani. Povestea voluntarilor de la SMURD Cluj
BRAT

Modifică setările cookies