”Tatăl” lui Kylian Mbappe, condamnat la închisoare! Greșelile de ortografie l-au dat de gol

kylian mbappe greseli de ortografie inchisoare PSG wilfried mbappe Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Februarie 2023, 10:37
Data actualizarii: Vineri 10 Februarie 2023, 11:10

Bărbatul care pretindea că este părintele starului francez de la PSG a încercat să obțină permise de ședere pentru o familie de algerieni.

Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost condamnat în Franţa pentru că, pretinzând că este tatăl lui Kylian Mbappe, a încercat să obţină permise de şedere pentru un cuplu din Algeria, relatează Le Parisien.

Bărbatul a contactat prefecturile din Yvelines, Hauts-de-Seine şi Seine-et-Marne şi, prezentându-se ca fiind tatăl lui Mbappe, a încercat, prin telefon şi prin e-mail, să obţină rezolvarea situaţiei celor doi algerieni. 

Scrisoare cu antetul PSG, dar cu numeroase greșeli

El a trimis o scrisoare cu antetul PSG, pe care se semnase ca ”Wilfrid Mbappe”. Poliţia a fost alertată după ce oficialii au bănuit că este un fals, observând mai multe greşeli de ortografie.

Potrivit RMC Sport, bărbatul a fost condamnat de tribunalul din Versailles la zece luni de închisoare.

Bărbatul afirmă că a acţionat astfel doar din dorinţa de a ajuta. Anchetatorii cred însă că el a primit bani, la domiciliul său găsindu-se 4.370 de dolari şi în conturile bancare ale bărbatului fiind depuşi 24.230 de euro, bani despre care nu se ştie din ce sursă au venit, informează news.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!