Recordul de INVINCIBILITATE a fost oprit! Lille a primit in sfarsit gol, Enyeama nu s-a mai putut opune! Dupa cate meciuri a fost nigerianul invins:

Autor: Sport.ro
Duminica 08 Decembrie 2013, 20:15

	Recordul de INVINCIBILITATE a fost oprit! Lille a primit in sfarsit gol, Enyeama nu s-a mai putut opune! Dupa cate meciuri a fost nigerianul invins:

►Special toata ziua “Transfer in arest!”, luni IN DIRECT la Sport.ro: DECIZIA FINALA!

Nu mai primise gol de 11 meciuri si isi dusese echipa pe locul 2 al clasamentului din Ligue 1, peste milionarii de la AS Monaco si la doar un punct in spatele lui PSG.

Vincent Enyeama si Lille nu au mai putut face insa nimic in meciul cu Girondins Bordeaux, care le-a adus prima infrangere si primul gol primit dupa 11 partide.

Internationalul nigerian mai avea nevoie de circa 100 de minute pentru a egala recordul stabilit de Gaetan Huard in sezonul 1992/1993 (1176 minute fara gol primit).

Cu toate acestea, Enyeama poate bate un record in acest sezon, asta daca va reusi sa mai bifeze 10 partide, nu neaparat consecutive, fara sa incaseze gol. In acest moment, Petr Cech este recordmen-ul all time, acesta bifat 21 de meciuri in care a inchis poarta intr-un singur sezon.

Cea mai lunga serie de meciuri fara gol incasat continua sa-i apartina lui Mazaropi, un portar brazilian care a jucat la Vasco da Gama. Acesta a fost neinvins in perioada mai 1977 - septembrie 1978.

Meciurile in care Enyeama nu a primit gol:
Sochaul 0-2 Lille
Lille 3-0 Evian TG
Lyon 0-0 Lille
Lille 3-0 Ajaccio
Montpellier 0-1 Lille
Nantes 0-1 Lille
Lille 2-0 Monaco
Gungamp 0-0 Lille
Lille 1-0 Toulouse
Valenciennes 0-1 Lille
Lille 1-0 Marseille
Bordeaux 1-0 Lille

Rezultate alegeri locale 2020 Bucureşti. Nicuşor Dan, noul primar general. Cum se împart sectoarele
BRAT