Reacția lui Sergio Ramos după ce au apărut imaginile în care îmbrâncea furios un fotograf 

Sergio Ramos Paris Saint-Germain Franta
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 16 Februarie 2023, 11:24
Data actualizarii: Joi 16 Februarie 2023, 11:25

Sergio Ramos (36 ani) a fost surprins în timpului unui moment extrem de tensionat la finalul meciului cu Bayern Munchen. 

Paris Saint-Germain a ajuns la trei înfrângeri consecutive, iar situația și-a spus „cuvântul” în cazul unora dintre jucători după înfrângerea cu Bayern Munchen din Champions League, scor 0-1. Sergio Ramos a fost filmat având o ieșire agresivă la adresa unui fotoreporter la finalul meciului. 

Fundașul se afla alături de jucătorii lui PSG în fața galeriei, iar fotoreporterii au profitat de apropierea superstarurilor de la Paris pentru a imortaliza momentele, însă doi dintre ei s-au pus „în calea” lui Ramos. Spaniolul l-a avertizat pe unul dintre fotografi, însă nu a mai fost la fel de „blând” cu un al doilea, care îl atinsese în încercarea de a-l poza pe Neymar. 

Ramos a fost filmat îmbrâncindu-l serios pe un fotoreporter german, care ulterior a gesticulat nervos spre el. Imaginile au devenit rapid virale pe rețelele sociale, stârnind multe reacții negative la adresa fundașului. 

Sergio Ramos și-a prezentat scuzele față de fotoreporter 

Deși nu a postat nimic în acest sens, RMC Sport informează că Sergio Ramos a luat măsuri în fața gestului său grosolan. Francezii scriu că fundașul spaniol și-a prezentat scuzele personal față de fotoreporterul german pe care l-a îmbrâncit după meciul cu gruparea germană. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!