"M-am îndoit dacă am făcut o alegere bună sau nu". Destăinuirea neașteptată a lui Sergio Ramos despre mutarea la PSG

Sergio Ramos PSG Real Madrid Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Februarie 2023, 16:35
Data actualizarii: Marti 14 Februarie 2023, 16:57

Sergio Ramos a fost adus la PSG în vara lui 2021, iar primul sezon de la Paris a fost marcat de numeroase accidentri.

Înaintea confruntării din optimile de finală din Champions League, dintre PSG și Bayern Munchen, Sergio Ramos a oferit un interviu pentru site-ul UEFA, unde a vorbit despre provocările pe care le-a trăit de când s-a transferat de la Real Madrid.

Rămas liber de contract după despărțirea de Real Madrid, după ce oficialii de pe Santiago Bernabeu nu i-au propus o nouă înțelegere, Sergio Ramos a semnat cu PSG. Fundașul iberic s-a alăturat listei de 'diamante' ale Parisului aduse în vara lui 2021, alături de Lionel Messi, Gigi Donnarumma sau Archaf Hakimi. 

"Să plec de la Real Madrid a fost o mare schimbare. La început a fost foarte dificil. Să găsesc o nouă locuință, să ne acomodăm ca familie. 

Apoi m-am accidentat, totul a mers prost. A fost greu să mă recuperez, să mă adaptez noului sistem. Am început să mă îndoiesc dacă am făcut o alegere potrivită sau nu. Totuși, cariera mea se definește prin perseverență și muncă, așa că am continuat să lupt", a mărturisit fundașul iberic.

Sergio Ramos, salariul la jumătate față de cel de la Real Madrid
 

La câteva luni după transferul la PSG, presa din Franța a anunțat cât încasează pe sezon fundașul spaniol pentru perioada pe care o va petrece pe Parc des Princes. 

Șase milioane de euro este salariul lui Sergio Ramos la PSG, sub cel pe care îl încasează Gigi Donnarumma, a anunțat L'Equipe. Banii pe care îi ia jucătorul sunt la jumătate față de salariul pe care îl avea la Real Madrid. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!