PSG bayern Luka Vuskovic Manchester City Franta

PSG le-a luat fața lui Bayern și Manchester City și e favorită pentru transfer. A făcut deja prima ofertă

PSG e favorită pentru transferul următorului star al fotbalului din Croația.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Martie 2023, 16:20
Data actualizarii: Luni 27 Martie 2023, 16:20

Luka Vuskovic (16 ani) e născut în 2007 și a impresionat la nivel de juniori în țara sa natală, unde evoluează pentru Hajduk Split. 

PSG e favorită pentru transferul noului star al fotbalului

Fundașul a atras atenția marilor echipe ale Europei, iar PSG pare să fie favorită pentru transferul său, chiar dacă s-au mai înscris în ”cursă” și nume precum Bayern sau Manchester City, notează jurnalistul Nicolo Schira pe pagina sa de Twitter.

Parisul a făcut deja o ofertă de 12 milioane de euro, o sumă impresionantă pentru un junior, doar că Hajduk Split a cerut 15 milioane pentru a renunța la puștiul care evoluează pe postul de fundaș central.

Vuskovic are doar patru meciuri pentru prima echipă a lui Hajduk Split. Până acum a evoluat la nivel de juniori pentru același club. 

Croații s-au pregătit și i-au făcut un contract valabil până în 2026 lui Vuskovic, motiv pentru care Hajduk cere 15 milioane de euro. 

Dacă transferul s-ar realiza în schimbul sumei cerute de club, puștiul de 16 ani ar deveni cel mai scump jucător din istoria lui Hajduk, depășind recordul lui Nikola Vlasic, care a plecat la Everton pentru 10,8 milioane de euro în sezonul 2017-2018.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!