Pedeapsa ISTORICA pentru Neymar?! Ce risca superstarul lui PSG pentru iesirea homofoba din meciul cu Olympique Marseille! 

Neymar alvaro gonzalez Ligue 1 pedeapsa PSG Franta Pedeapsa ISTORICA pentru Neymar?! Ce risca superstarul lui PSG pentru iesirea homofoba din meciul cu Olympique Marseille!
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Septembrie 2020, 12:15
Data actualizarii: Marti 22 Septembrie 2020, 12:28

Neymar risca o pedeapsa istorica in Ligue 1. 

Neymar si Alvaro Gonzalez au fost in centrul unui scandal la meciul dintre Paris Saint-Germain si Olympique Marseille. Disputa este inca in atentia oficialilor fotbalului francez. 

Liga Profesionista de Fotbal din Franta analizeaza conflictul, iar pedepsele ar putea fi extreme. Potrivit jurnalistilor de la L'Equipe, cei doi fotbalisti risca sa lipseasca 10 etape de pe teren. 

Alvaro Gonzalez ar putea fi penalizat cu 10 etape pentru rasism. Pentru orice insulta bazata pe ideologie, rasa, nationalitate sau etnie se aplica intre 9 si 10 etape de penalizare. 

O pedeapsa similara ar urma sa primeasca si Neymar, el fiind acuzat de homofobie. 

Nu se cunoaste data la care va fi dat verdictul in cazul celor doi jucatori, dar se estimeaza ca analiza specialistilor va mai dura aproximativ doua saptamani. 

Oficialii celor de la PSG si Olympique Marseille colaboreaza cu reprezentantii forului si trimit filmarile camerelor de pe stadion pentru a clarifica situatia. 

Daca fotbalistii vor primi pedeapsa maxima, 10 etape de suspendare, ei nu vor mai juca pana in 2021 in Ligue 1. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!