Fotbal extern

Lovitura GREA pentru Paris Saint-Germain! Jucatorii implicati in SCANDAL etapa trecuta si-au aflat pedepsele! Sanctiune cu 6 etape pentru un jucator! Cat lipseste Neymar

Neymar si Alvaro Gonzalez au fost in centrul unui scandal la meciul dintre Paris Saint-Germain si Olympique Marseille.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Septembrie 2020, 00:21
Data actualizarii: Joi 17 Septembrie 2020, 00:27

Neymar a fost suspendat doua etape (cu posibilitatea de mai primi inca una), dupa lovitura pe care i-a aplicat-o fundasului lui Marseille. Aceeasi pedeapsa ca brazilianul a primit-o si Leandro Paredes. De asemenea, Liga Profesionista de Fotbal din Franta cerceteaza si acuzatia lui Neymar, care s-a plans ca Alvaro Gonzalez ar fi avut un limbaj rasist asupra lui.

Cea mai mare suspendare a primit-o Layvin Kurzawa, 6 etape, dupa lovitura cu piciorul aplicata lui Amavi. Jucatorul lui Marseille a primit si el de asemenea 3 etape, Benedetto scapand cu cea mai mica suspendare de o etapa. 

Comitetul l-a chemat si pe Angel Di Maria sa apara in fata lor saptamana viitoare, asta dupa ce jucatorul a fost surprins pe camere scuipandu-l pe Alvaro Gonzalez. 

PSG mai are insa inca un suspendat dupa meciul cu Metz. Diallo a primit 2 galbene si va sta si el etapa urmatoare. Parisul joaca in deplasare impotriva celor de la Nice, pe 20 septembrie. 

CITESTE SI
ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies