Rennes Balenciaga Ligue 1 Franta

Parteneriat de lux la Stade Rennais! Clubul francez va fi îmbrăcat de către Balenciaga

Rennes va avea un sponsor de lux în următoarele sezoane.

Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Sambata 17 Septembrie 2022, 08:39
Data actualizarii: Sambata 17 Septembrie 2022, 14:17
Din articol

Clubul din Ligue 1, Stade Rennais, cunoscut ca Rennes, a anunțat un parteneriat cu casa de modă Balenciaga, care îi va îmbrăca pe jucătorii echipei în serile de meciuri europene și pentru meciurile din liga internă.

Casa de modă a fost fondată de spaniolul Cristóbal Balenciaga în 1917 și are sediul la Paris din 1937. Maison Balenciaga a contribuit la definirea croitoriei de lux moderne prin inovațiile sale. De la numirea sa ca director artistic în 2015, Demna Gvasalia s-a concentrat pe extinderea mărcii, ale cărui produse se extind acum la îmbrăcămintea prêt-à-porter pentru femei și bărbați, precum și la accesorii și opere de artă.

Balenciaga este deținută de compania Kering, care face parte din proprietatea lui François-Henri Pinault, care este și patronul echipei Rennes.

Cine este Balenciaga?

Balenciaga este unul dintre cele mai mari nume din industria modei de lux. Brandul spaniol a fost marca cu cea mai rapidă creștere din portofoliul de lux al companiei Kering, depășind chiar și pe Gucci în ultimii ani. De asemenea, brandul este cunoscut și pentru prețurile sale extrem de ridicate.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!