NEYMAR, petrecerea continua! Emery i-a dat liber in Cupa, adversarii sunt scandalizati: "Daca juca cu Real nu mai dadea petrecere!"
Luni 05 Februarie 2018, 21:21

NEYMAR, petrecerea continua! Emery i-a dat liber in Cupa, adversarii sunt scandalizati: "Daca juca cu Real nu mai dadea petrecere!"

Neymar a dat o petrecere cu 200 de invitati, de la care nu au lipsit colegii de la PSG, antrenorul Unai Emery si seicul Al Khelaifi. 

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Neymar face tot ce vrea el la PSG! Brazilianul a dat petrecere sambata noapte, dupa meciul de campionat cu Lille, castigat de PSG cu 3-0.

Se pare ca nu a fost suficient. Pentru Neymar, petrecerea continua, iar Emery l-a invoit pentru partida cu Socheaux din Cupa Frantei, programat in aceasta saptamana.

Chiar si cei de la Socheaux sunt scandalizati de modul in care se comporta Neymar la PSG. "Daca aveau meci cu Real Madrid nu mai dadea petrecere. Asta ne motiveaza si mai tare si noi o sa dam totul, pentru ca asa este normal", au comentat adversarii celor de la PSG.

Emery spune insa ca jucatorii au tot dreptul la asemenea petreceri. "A fost o idee buna, nu pot sa-l condamn. Jucatorii mei sunt profesionisti, se gandesc 70% la fotbal, iar in rest la lucruri ca acesta. O petrecere face bine spiritului colectiv, ma bucur ca am putut fi prezut impreuna cu jucatorii la ziua lui Neymar", a spus antrenorul francezilor. MJ propune blocarea radiocomunicaţiilor în penitenciare: Nu s-a reuşit eliminarea convorbirilor
BRAT