Neymar Juventus Torino PSG Franta

Neymar nu mai este dorit de șefii lui PSG! Tatăl superstarului negociază deja cu un alt gigant al Europei 

Nasser Al-Khelaifi (48 ani) nu-l mai dorește pe Neymar (30 ani) la PSG. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iunie 2022, 19:15
Data actualizarii: Marti 28 Iunie 2022, 19:15

Zilele lui Neymar (30 ani) la PSG par a fi numărate. Potrivit El Pais, conducerea parizienilor este hotărâtă să renunțe la serviciile brazilianului și l-a anunțat deja pe tatăl acestuia că trebuie să-i găsească un alt club. Motivele invocate de șefii PSG-ului sunt lipsa de seriozitate a lui Neymar, atât la antrenamente, cât și în meciurile oficiale. 

Decarul Parisului nu se opune plecării de pe Parc des Princes, însă dorește să i se achite salariul până în ultima zi a contractului, respectiv 1 iulie 2027. Suma pe care o cere fotbalistul se ridică la aproximativ 200 de milioane de euro. Astfel, PSG caută o echipă care să-l împrumute în această vară pe Neymar, cu opțiune de cumpărare în vara lui 2023, pentru a-și amortiza investiția din urmă cu 5 ani, când i-au plătit Barcelonei 222 de milioane de euro în schimbul său. 

Neymar, în negocieri cu Juventus 

Neymar Santos Sr (57 ani) a luat deja legătură cu Juventus pentru a-l transfera pe fiul său încă din această vară. Conform sport.es, venirea starului brazilian în Italia depinde de salariul acestuia. În cazul în care își va diminua venitul, tranzacția are șanse de reușită. Totodată, potrivit aceleiași surse, Massimiliano Allegri (54 ani) îl dorește neapărat pe Neymar la echipă, pe care l-a declarat prioritatea numărul 1 a torinezilor. 

În cei 5 ani petrecuți pe Parc des Princes, superstarul a adunat 146 de meciuri în toate competițiile, reușind să marcheze 103 goluri și să ofere 53 de pase decisive. De asemenea, Neymar are cifre foarte bune și la echipa națională, unde în 119 meciuri a marcat de 74 de ori. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!