Franta

MILIARDELE cuceresc fotbalul! Monaco, cel mai fierbinte punct in acest moment! Ce extraterestru de la Barcelona e ademenit cu o super oferta:

►"Bataia Maxima" cu Morosanu, Atodiresei, Ciobanu si Benny, sambata 22:00 IN DIRECT de la Craiova, la Sport.ro si Voyo.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Mai 2013, 07:42
Data actualizarii: Joi 16 Mai 2013, 09:51

Noul proiect miliardar din fotbal incepe cu cateva lovituri pe piata transferurilor. Dupa Falcao, sefii lui Monaco au ofertat o vedeta de la Barcelona.

Rusul Dimitry Ryvolovev are 10 miliarde de euro in conturi si a decis sa intre in fotbal. A preluat-o pe Monaco si l-a transferat deja pe Falcao pentru 60 de milioane de euro. Acum a pus ochii pe Dani Alves, jucator recomandat de noul antrenor al echipei, italianul Claudio Ranieri, care il vrea pe brazilian alaturi de el si ca secund.


Potrivit radio Monaco, au existat deja primele negocieri cu jucatorul si Barcelona, dar transferul nu va fi usor de realizat pentru ca Alves are contract pe Camp Nou pana in 2015.

Dar fundasul brazilian, care a fost in mare forma in retur, va primi mai mult ca sigur o oferta ametitoare care sa il coninga sa nu se gandeasca prea mult inainte sa semneze.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies