Lovitura COLOSALA data de PSG! Seicii platesc 316 milioane de euro pentru marele VIS! Anuntul facut astazi

Lovitura COLOSALA data de PSG! Seicii platesc 316 milioane de euro pentru marele VIS! Anuntul facut astazi

PSG a gasit solutia pentru a scapa de posibilele sanciuni din partea UEFA.

Investigata de Comisia de Control Financiar al UEFA (CFCB) pentru situatia financiar de la club, Paris Saint-Germain incearca sa se protejeze de o posibila excludere din cupele europene aranjand sa primeasca o injectie de capital de 316 milioane de euro din partea patronilor Qatar Sports Investments, scrie Le10Sport.

UEFA a anuntat recent ca PSG nu are probleme pentru perioada 2015-2017, insa investigheaza tranzactiile din sezonul 2017/2018 cand au fost transferati Neymar si Kylian Mbappe pentru 400 de milioane de euro! Astfel, aceasta injectie de capital scoate din discutie orice problema legata de sustenabilitatea clubului.

AC Milan a scapat de excluderea din cupele europene dupa ce a prezentat un plan financiar care le-a fost pe plac investigatorilor UEFA iar PSG poate avea aceeasi soarta. Singurul semn de intrebare este legat de modul in care a fost facuta aceasta injectie de capital si daca va fi luata in calcul de UEFA si nu va fi considerata doar o inginerie financiara inacceptabila.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bode a anunțat primele destituiri după tragedia de la Onești. Parchetul, sesizat pentru neglijență în serviciu
BRAT

Modifică setările cookies