FOTO ȘI VIDEO Imaginile care păreau imposibile până acum câteva luni! Ramos a marcat din penalty-ul obținut de Messi, iar golul a devenit viral

Lionel Messi PSG Sergio Ramos Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Iulie 2022, 19:31
Data actualizarii: Vineri 15 Iulie 2022, 19:48

PSG a început pregătirea noului sezon competițional sub îndrumutarea lui Cristophe Galtier. 

Primul meci amical disputat de campioana Franței a fost împotriva divizionarei secunde Quevilly-Rouen, iar partida s-a încheiat cu victoria lui PSG, scor 2-0.

În prima repriză a confruntării au evoluat nume importante precum Donnarumma, Paredes, Vitinha, Messi, Marquinhos, Ramos, Icardi, absențele de marcă ale parizienilor fiind Neymar și Mbappe. 

Primul gol, colaborare între Lionel Messi și Sergio Ramos

Rivali de o viață întreagă, cei doi fotbaliști au ajuns pe Parc des Princes la începutul sezonului trecut, din postura de jucători liberi de contract.

Primul gol al partidei a fost marcat de Sergio Ramos, din penalty-ul obținut de Lionel Messi, iar reacțiile de pe rețelele de socializare nu au întârziat să apară.

"Sergio Ramos marcând dintr-un penalty obținut de Lionel Messi este ceva ce nimeni nu și-ar fi imaginat că se poate întâmpla", "Messi sărbătorind cu Ramos... trebuie să mă obișnuiesc cu asta", "Dacă cineva mi-ar fi spus că Ramos marchează dintr-un penalty obținut de Messi aș fi râs", "Am văzut tot în viața asta" sunt doar câteva dintre reacțiile apărute.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!