"Fantomatic! Vid total!". Critici incredibile pentru Lionel Messi după ce a marcat golul victoriei în PSG - Lille, în ultimele secunde

Lionel Messi PSG Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Februarie 2023, 18:23
Data actualizarii: Luni 20 Februarie 2023, 18:27

Raymond Domenech, fostul selecționer al Franței, a criticat evoluția lui Lionel Messi din partida PSG - Lille.

Tehnicianul francez nu a fost impresionat de jocul starului argentinian, chiar dacă acesta a marcat golul victoriei pentru PSG, în ultimul minut de prelungiri. 

După trei înfrângeri consecutive, campioana Franței a obținut un rezultat bun în Ligue 1, scor 4-3, cu Lille

"Ce putem spune despre acest meci? După primele 20-30 de minute, Christophe Galtier ar fi trebuit să-l scoată pe Messi, care a fost fantomatic. Iar eu sunt fan Messi. Dar nu a făcut absolut nimic. Nu se apără, nu oferă pase bune. Nimic. Vid total. A mai jucat rău, dar cu Lille a fost vid total. Dar l-a lăsat pe teren și i-a salvat în ultimul minut", a declarat Raymond Domenech.

PSG ia în calcul readucerea lui Thomas Tuchel!
 

În ultima perioadă au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora PSG ia în calcul înlocuirea antrenorului Christoph Galtier (56 de ani), care a preluat-o pe campioana Franței în luna iulie a anului trecut, după ce și-a încheiat contractul cu Nice.

Potrivit informațiilor obținute de Olivier Tallaron, jurnalist la Canal Plus, PSG ia serios în calcul readucerea lui Thomas Tuchel (49 de ani), care a mai antrenat echipa între 2018 și 2020.

Antrenorul german este liber de contract din septembrie, după ce a fost demis de Todd Boehly de la Chelsea.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!